We're everywhere!

Hier kun je ons deze maanden zoal zien en horen:


Een greep uit aankomende optredens

27 april 2024 @ La Pplu het Trefpunt, Lelystad

 

Om ons 10 jarig bestaan te vieren spelen we voor deze gelegenheid op het nieuwe podium van La Pplu het Trefpunt. Het LAPP dat ook 10 jaar bestaat opent  haar nieuwe cultureel centrum. De toegang is gratis. Het evenement start om 14:00 uur. De locatie bevindt zich op de Grutterswal 106 in het Lelycentrum. (boven de winkels)

Tijdens dit concert stellen wij onze nieuwe zangeres Marieke aan jullie voor. 

24 januari 2025 @ De Ruchte, Someren

 

Toegegeven het is nog ver in de tijd, maar enthousiast zijn we zeker. We deden het al vaker, maar een theater is toch een feest op zich. Details van dit concert volgen nog. Houdt onze agenda dus in de gaten!

 

13 oktober 2024 @ Chillerz, Ede

 

De eerste voor ons nieuwe seizoen staat inmiddels op onze agenda. Na ons optreden in Chillerz werden we direct weer gevraagd voor 2024. De details van dit optreden volgen nog.

 

17 september 2023 @ The Pocket, Katwijk

We trappen het nieuwe seizoen af op het poppodium van het vertrouwde The Pocket! Van 15.30 tot 18.30 uur komen er heel wat toffe nummers voorbij. Gratis toegang. De verwachte drukte is echter ongewis en vol is vol. Als je zeker wilt zijn van toegang kun je een ticket reserveren via de website van The Pocket

 

15 oktober 2023 @ Chillerz, Ede

Als eerste in een hele rij tributes die Chillerz de komende tijd aandoen, staan wij weer helemaal klaar voor een reisje terug in de tijd met de bekende Fleetwood Mac nummers! Aanvang 15.00 uur, kaarten €17,50 te koop bij/via Chillerz 

 

FESTIVAL GEANNULEERD!

21 okt. 2023 @ Concert for Dreams, Dinxperlo

De Eurohal in Dinxperlo is het decor van dit tweedaagse benefietfestival waarvan de opbrengst naar St. WensAmbulance gaat. Maar liefst 18 bands! uit binnen- en buitenland, verdeeld over twee podia. Van top blues formaties tot tribute bands van o.a Fleetwood Mac, Kiss,Santana, David Bowie en Pink Floyd.

 

4 november 2023 @Corneel, Lelystad

We staan er meestal tussen het publiek, maar nu dan toch op hét poppodium van Lelystad. Met een Best of Fleetwood Mac wordt het zeker een gezellig feestje aan de Neringweg! Zaal open 20.00 uur, aanvang 20.30 en tickets zijn te koop voor €14,00 via Corneel. Zien we je daar?

 


Looking back, so long ago...

Was jij erbij??


11 aug. '22 - Katwijk

Dit is de 3e keer dat we er bij waren, dus inmiddels kunnen we de route naar Katwijk wel dromen. Altijd heeeeel gezellig bij The Pocket, dus we maakten er ook dit keer weer een feestje van!

9 juli '22 

Besloten feest

 

2 juli '22 - Lelystad

Na heel lang wachten en diverse keren noodgedwongen uitstel was het dan eindelijk zo ver dat we in ons eigen Lelystad een keertje Theater Posa aandeden. Een intiem theater waar we dan ook een intiem optreden hebben gegeven. Het was een super relaxte avond met enthousiast publiek en uitstekend geluid door Jan. Wij hebben er van genoten en komen graag nog eens terug bij Kevin & co!

1 mei '22 - Maastricht

Verplaatst van 19 dec. 2021. Naast Fleetwood Mac ook Queen, BeeGees, The Police, Blondie, Green Day, Rolling Stones en Foo Fighters. In de oh zo mooie Muziekgieterij

30 apr. '22 - Reuver

Zaal open: 18:00
Aanvang: 18:30
Verplaatst van 11 dec. 2021. Naast Fleetwood Back ook Stones Sessions (Rolling Stones) en Classic Rock Covers door Fever Of Life. 

27 april '22 - Bolsward

Drie vingers in de lucht! Het was een heerlijk feestje in Bolsward met een gezellige drukte op het Marktplein! Organisatie en geluid: top geregeld! 🥳

26 apr. '22 - Fleringen

In Dok's Fleringen was het tijdens Kingsnight ouderwets gezellig en druk. Met een volle dansvloer en maar liefst 36 nummers in onze set, vloog de avond voorbij.


30 okt. - Budel

An evening with Fleetwood Back @ het gloedjenieuwe Theater De Borgh! Prachtige zaal, geweldig geluid en een enthousiast publiek: wat willen we nog meer?!


28 aug. - Bazelparkt, België

Het kasteelpark Bazel (België) opent het laatste weekend van augustus weer zijn deuren om ruimte te maken voor Bazel Parkt! Trefwoorden: klein, gezellig, feeëriek & straattheater.


7 mrt. - Leiden

Besloten feest! Met een fijne mix van Fleetwood Mac, funk, soul, disco, pop, rock en goede meezingers, was dit weer een gezellige avond in Leiden!


1 mrt - Lelystad

We kunnen ons inmiddels wel zo'n beetje de huisband noemen van LAPP Creatieve Broedplaats. Daarom pakten we speciaal voor de opening van hun nieuwe locatie (en een beetje voor de burgemeester ;) ) op 1 maart uit met een akoestische set.


8 febr. - Nijmegen

We trapten 2020 fris en fruitig af in Nijmegen tijdens het vermaarde Tribute in Oost! Met een passe-partout (€7,50) ging je op verschillende locaties langs tributebands van o.a. U2, The Police en Dire Straits. In Club Trianon vond je Fleetwood Back!


25 okt. - Venray

Hallo Venray! We waren op het Classic Rocktoberfest in het altijd gezellige Venray. Samen met Kevin Does The Boss (Bruce Springsteen) en CCServival (Creedence Clearwater Revival) hebben we de tent op zijn kop gezet!


30 aug. - Lelystad

Altijd leuk om een besloten feest op te luisteren met het repertoire van Fleetwood Mac! Maar vanavond brachten we ook ander repertoire (funk, soul, disco, pop, rock en goede meezingers) want dat vinden we gewoon ook heel leuk!


8 aug. - Katwijk

We waren er al eerder en toen was het erg gezellig. Nu dan tijdens het Noordzee Zomerfestival. Een lekker dikke driesetter ten gehore gebracht voor een enthousiast publiek. Locatie: Café The Pocket, Badstraat 38 in Katwijk


1 juni. - Deurne

Een week voordat Fleetwood Mac acte de présènce kwam geven op Pinkpop, warmden wij het publiek alvast op met An Evening with Fleetwood Back. Locatie: Muziekcafé TAM TAM, Molenstraat 13 in Deurne


17 mei - Kubus, Lelystad

5 jaar Fleetwood Back vierden we in een uitverkochte Kubus. Dit concert werd mede mogelijk gemaakt door LAPP creatieve hub, onze crew (Ben en Steef), Michael (geluid), Igor (licht), Olaf (audio-opnames), Multi Elektrotechniek (equipment), leden van Popkoor Expression en - last but not least - het 9-koppige camerateam onder regie van Jan Miltenburg (Miltenburg AV). Dank aan allen!

5 mei 2019 - Black 'n Blue festival - Wilp

Wij vierden in 2019 de vrijheid in Wilp! Wat trouwens het oudste dijkdorp van Nederland blijkt te zijn. Wisten wij ook niet ;)


21 apr 2019 - Rockfest

Fleetwood Back went south en reisde in het zonnige Paasweekend af naar Knokke-Heist aan de kust van België. Hebben er gelijk maar een weekendje van gemaakt!


2 maart 2019 - JSO Tributenight

Op zaterdag 2 maart traden we op tijdens de JamSessie Oldebroek Tributenight. Ook Elove (Electric Light Orchestra tributeband) gaf daar acte de présènce. Was gezellig druk!


20 jan. - Nieuw-Vennep

Tijdens de Bulls Jam op 20 januari 2019 kon je genieten van (en meedoen aan) een gezellige jam in een gezellig café. Als Fleetwood Back vormden wij bij deze jams de sessieband. Locatie: Bulls Café, Hoofdweg 1157 in Nieuw-Vennep.


30 dec. - Past to Present

Liefhebbers van goede muziek en nostalgie worden elke zondag tussen 17.00-19.00 op radio AFM op hun wenken bediend tijdens Past to Present. Wij schoven vlak voor de jaarwisseling aan bij Gerard om het jaar muzikaal af te sluiten en hebben 3 uur (!) live op de radio gespeeld.


18 nov. - Nieuw-Vennep

Tijdens de Bulls Jam op 18 november 2018 kon je genieten van (en meedoen aan) een gezellige jam in een gezellig café. Als Fleetwood Back vormen wij bij deze jams de sessieband. Locatie: Bulls Café, Hoofdweg 1157 in Nieuw-Vennep.


3 nov. - Lelystad

Zaterdag 3 november organiseerde Lelykracht voor het eerst in Lelystad een Huiskamerfestival. We speelden hier voor het eerst (en zeker niet voor het laatst!) een semi-akoestische set met 'Ton op z'n cajon'. Wat we er voor terug kregen? Enthousiaste reacties en een spontane opbrengst van 100 euro voor Stichting Muziekids. Volgend jaar weer wat ons betreft!


21 okt. - Nieuw-Vennep

Tijdens de Bulls Jam op 21 oktober 2018 kon je weer genieten van (en meedoen aan) een gezellige jam in een gezellig café. Als Fleetwood Back vormen wij bij deze jams de sessieband. Locatie: Bulls Café, Hoofdweg 1157 in Nieuw-Vennep.


6 okt. - Denekamp

Denekamp: daar zit muziek in! Zeven podia met zeven tributebands, dus er was genoeg te zien en horen! In Hotel De Schout hebben we 3 sets gespeeld van 45 minuten (okee dan, de laatste was een uur ;) ) voor een stampvolle en enthousiaste zaal. Volgend jaar weer wat ons betreft!


5 okt. - Elburg

Besloten bedrijfsfeest bij Beachclub NU in Elburg waar de voetjes lekker van de vloer gingen met een mix van Fleetwood Mac en een hele bups aan onze disco- groove- en rockstampers!


16 sept - Nieuw-Vennep

Tijdens de Bulls Jam op 16 september 2018 kon je weer genieten van (en meedoen aan) een gezellige jam in een gezellig café. Als Fleetwood Back vormen wij bij deze jams de sessieband. Locatie: Bulls Café, Hoofdweg 1157 in Nieuw-Vennep.


25 aug. - Lelystad

Besloten feest...in een huiskamer de voetjes van de vloer krijgen? Ask no more: u vraagt, wij draaien!


24 aug. - Den Haag

Besloten feest...speciaal voor deze gelegenheid gingen we deze avond ook op de GROOVE! tour. Een avond lang swingen en feesten geblazen dus! Het dak ging er af! Letterlijk, want buiten was het noodweer, maar dat mocht de pret binnen niet drukken ;)


23 juni - Lelystad

Voorafgaand aan de laatste voorstelling van Zilte Zee, Zoete Dromen (Het Spektakel van Lelystad), vond er in het stadshart een muziekprogramma plaats, georganiseerd door De Kubus. Wij vormden daarvan de afsluiter!


10 juni - Nieuw-Vennep

Tijdens de Bulls Jam op 10 juni 2018 kon je genieten van (en meedoen aan) een gezellige jam in een gezellig café. Als Fleetwood Back vormden wij bij deze jams de sessieband. Locatie: Bulls Café, Hoofdweg 1157 in Nieuw-Vennep.


13 mei - Nieuw-Vennep

Tijdens de Bulls Jam op 13 mei 2018 kon je genieten van (en meedoen aan) een gezellige jam in een gezellig café. Als Fleetwood Back vormden wij bij deze jams de sessieband. Locatie: Bulls Café, Hoofdweg 1157 in Nieuw-Vennep.


21 april - Deil

De Rode Kruis Bloesemtocht brengt ieder jaar een uitgebreid muziekprogramma. Door uitval van een andere band, werden we benaderd om het gat op te komen vullen. En je kent ons; daar zijn wij nooit te beroerd voor. Het weer, de sfeer, de organisatie: alles tip top in orde. Voor herhaling vatbaar!


4 mrt - Bar Babbels

We openden de vermaarde maandelijkse Babbels-jamsessie met een mini-concertje. Geluid door Addicted to Sound was zoals altijd picobello in orde!


15 dec - Yachtclub

An evening with Fleetwood Back op het Markermeer! We speelden een uitgebreide set in de altijd gezellige Yachtclub en probeerden wat nieuw oud materiaal uit ;)


25 nov - Flavourland

Op 25 november stonden we op standje 'fanatiek' tijdens de voorronde van Flavourland 2017. De jury genoot van de "prima vertolking en het enthousiaste samenspel op het podium.

28 okt - Baltimore

Back by dope demand! Een jaartje geleden stonden we er al, maar toen heette het anders. Nu stonden we dan in Baltimore in het altijd gezellige Almere!

22 okt - Café The Pocket

The Pocket goes Poppodium! In Katwijk beten we met Fleetwood Back het spits af.

Boeken?

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier!

 

Can you get the words out?

Intieme setting? Grote zaal? Alles is bespreekbaar en samen kijken we naar de mogelijkheden om u en uw gasten een onvergetelijke avond te bezorgen!